Badkamer renovatie

ProjectBouw010 is specialist in het plaatsen en de renovatie van badkamers. Niet alleen wordt u voorzien van deskundig advies ook de uitvoering wordt vakkundig uitgevoerd. ProjectBouw010 levert badkamers en toiletten af met een hoog afwerkingsniveau. De montage wordt uitsluitend uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. ProjectBouw010 staat dan ook voor Topkwaliteit!
Interesse in één van onze diensten, vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. kunt met u op voor een kennismaking en een passende offerte, Badkamer renovatie in Krimpen aan den IJssel.

Klusbedrijf in Krimpen aan den IJssel

Met de jarenlange ervaring van Mike en de overige medewerkers zijn uw werkzaamheden in goede handen. Mike Gouri onderscheid zich door zijn veelzijdigheid, nauwkeurigheid waardoor de kwaliteit van het werk hoog is. Het bedrijf kan dan ook worden ingehuurd voor een veelzijdigheid aan klussen. Ze onderscheiden zich door de mogelijkheid een adviserende rol te spelen bij uw wens tot renovatie en bij het aannemen van opdrachten.

 

Bij Projectbouw010 staan de kernwaarden betrouwbaarheid en service hoog in de vaandel. Daarom maken wij van te voren eerlijke en transparante prijsafspraken met de klanten. Vervolgens worden de werkzaamheden uitgevoerd met de beste service die wij kunnen bieden. We streven ernaar een betrouwbare en tevreden indruk achter te laten bij onze klanten.

 

Wij komen graag bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. In het hele traject van ontwerp tot plaatsen en renoveren kunnen wij voor u uitvoeren. U kunt ook gedeelten van een traject/project aan ons uit besteden. Ook kunt ons volgen via Instagram

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn een allround aannemersbedrijf met uitsluitend professionals. U kunt dan ook voor een breed scala aan opdrachten bij ons terecht. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden! Badkamer renovatie in Krimpen aan den IJssel.