Badkamer verbouwen Rotterdam

Laat uw badkamer verbouwen door de professionals. Een badkamer verbouwen is een klus die vaak meer werk met zich meebrengt dan u in eerste instantie misschien denkt. Daar komt bij dat het erg lastig is als u niet de beschikking heeft over uw badkamer, want uw persoonlijke verzorging vindt over het algemeen in deze ruimte plaats.

Wilt u uw badkamer grond verbouwen dan moet u er rekening mee houden dat u deze enkele dagen tot een week niet kunt gebruiken. Badkamer verbouwen Rotterdam.

Heeft u uw droombadkamer al uitgezocht?

Wilt u uw badkamer verbouwen dan zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu van praktisch houdt of van een romantische badkamer en ongeacht welke kleur u het meeste aanspreekt. Het is uiteraard afhankelijk van de ruimte die u ter beschikking heeft wat de mogelijkheden zijn maar ook in een kleine badkamer zijn er genoeg mogelijkheden om er iets moois van te maken.

Als u dit liever niet zelf doet omdat het te veel werk is of omdat u er niet handig genoeg voor bent dan kunt u voor het verbouwen van uw badkamer een beroep doen op de professionals van Projectbouw 010. Zij zijn ervaren in het verbouwen van iedere badkamer en er iets moois van te maken.

Zorg voor een goede planning

Wilt u de badkamer verbouwen dan is het belangrijk om een goede planning te maken. Houd er rekening mee dat u de badkamer gemiddeld een week niet kunt gebruiken. Deze periode is natuurlijk afhankelijk van hoe grondig de verbouwing is. Maar sommige werkzaamheden kunnen niet direct achter elkaar door worden gedaan.

Zo moeten geplaatste tegels eerst drogen voordat hier een bad of douchecabine op geplaatst kan worden. Een ervaren bedrijf denkt uiteraard mee bij de planning en zorgt ervoor dat er niet onnodig tijd verloren gaat. Het zou immers erg vervelend zijn als de verbouwing uitloopt.

Kies de juiste tegels voor uw badkamer verbouwing

Als u tegels gaat uitzoeken voor uw badkamer verbouwing is het belangrijk onderscheid te maken tussen vloer- en wandtegels. Wandtegels zijn meestal glad. Dit is praktisch want deze zijn gemakkelijk schoon te maken en ook kalk blijft er minder snel op hechten. Maar voor de vloer kunt u deze tegels beter niet gebruiken.

Deze kan dan spekglad worden waardoor u het risico loopt uit te glijden als u uit bad of uit de douchecabine stapt. U kunt natuurlijk bij een badkamer verbouwing altijd advies vragen aan de leverancier van de tegels of het bedrijf dat de renovatie gaat uitvoeren. Koop liever iets te veel tegels dan precies op maat. Er gaan tegels verloren bij het afwerken van randen. Later bijkopen betekent dat u mogelijk kleurverschil ziet als het een ander verfbad betreft.

Badkamer verbouwen Rotterdam

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een badkamer verbouwing?

Wat de badkamer verbouwing gaat kosten hangt natuurlijk af van uw wensen. Het is altijd verstandig om vooraf een begroting van de kosten te maken. Een offerte aanvragen voor de werkzaamheden is dan ook heel verstandig.

Samen met de kosten voor de materialen zoals de inrichting en betegeling heeft u dan een duidelijk beeld. Houd altijd rekening met onvoorziene kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een offerte aanvragen voor een badkamer verbouwing

Wilt u binnenkort uw badkamer verbouwen? Vraag dan een offerte aan bij Projectbouw 010. Wij kunnen de renovatie van uw badkamer voor u uitvoeren conform uw wensen. Een offerte is altijd vrijblijvend, u zit er dus niet meteen aan vast. Maar wilt u een renovatie door een ervaren bedrijf laten uitvoeren met een mooi resultaat dan kunt u rekenen op het vakmanschap van onze ervaren medewerkers.

Wij kunnen alle werkzaamheden voor u doen maar ook gedeeltelijk als u bepaalde klussen zelf wilt uitvoeren. Projectbouw 010 levert maatwerk voor al onze klanten .

badkamer verbouwen Rotterdam    badkamer verbouwen Rotterdam

Wij zijn een allround aannemersbedrijf met uitsluitend professionals. U kunt dan ook voor een breed scala aan opdrachten bij ons terecht. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden, Badkamer verbouwen Rotterdam.
Zie onze projecten op Instagram.