Stukadoor in Maassluis

Wij leveren dé vakman voor uw stucwerk en wandafwerking. Denk aan verschillende texturen, maar ook kleuren. Ook het soort stucwerk kan verschillen. Voor al uw stucwerk hebben wij vakmannen in dienst met jarenlange ervaring in het vak. Zij zijn in staat hoge kwaliteit stucwerk te leveren. Maar ook het aanbrengen van prachtige ornamenten of voor constructies van gipsplaten.

Spackspuiten

Het stucwerk wordt door middel van spuiten met een speciale spuitmachine aangebracht op wanden of plafonds. Het stucwerk wordt in twee lagen aangebracht. Eerst wordt de basislaag aangebracht en vervolgens de tweede laag. De tweede laag kan glad of met een structuur worden aangebracht.

Spachtelputz

Spachtelputz is een techniek van sierpleister waarmee je een korrelig effect krijgt op de oppervlakten door het aanbrengen van marmerkorrels. Spachtelputz is leverbaar in vele kleuren.

Glad Pleisterwerk

Het afwerken van de ondergrond gebeurt met een dunne laag glad stucwerk. Na gebruik van deze techniek zijn de oppervlakten gereed gemaakt om te behangen of te sauzen.

Interesse in één van onze diensten, vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. kunt met u op voor een kennismaking en een passende offerte, Stukadoor in Barendrecht.

Klusbedrijf in Maassluis

Met de jarenlange ervaring van Mike en de overige medewerkers zijn uw werkzaamheden in goede handen. Mike Gouri onderscheid zich door zijn veelzijdigheid, nauwkeurigheid waardoor de kwaliteit van het werk hoog is. Het bedrijf kan dan ook worden ingehuurd voor een veelzijdigheid aan klussen. Ze onderscheiden zich door de mogelijkheid een adviserende rol te spelen bij uw wens tot renovatie en bij het aannemen van opdrachten.

 

Bij Projectbouw010 staan de kernwaarden betrouwbaarheid en service hoog in de vaandel. Daarom maken wij van te voren eerlijke en transparante prijsafspraken met de klanten. Vervolgens worden de werkzaamheden uitgevoerd met de beste service die wij kunnen bieden. We streven ernaar een betrouwbare en tevreden indruk achter te laten bij onze klanten.

 

Wij komen graag bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. In het hele traject van ontwerp tot plaatsen en renoveren kunnen wij voor u uitvoeren. U kunt ook gedeelten van een traject/project aan ons uit besteden. Ook kunt ons volgen via Instagram

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn een allround aannemersbedrijf met uitsluitend professionals. U kunt dan ook voor een breed scala aan opdrachten bij ons terecht. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!