Toilet renovatie

Toilet Renovatie laten uitvoeren door specialisten

Bij Projectbouw 010 begrijpen we het belang van een gerenoveerde toiletruimte. Met meer dan 20 jaar ervaring in toilet renovaties, bieden we deskundige oplossingen voor zowel eenvoudige als complexe projecten. Onze vakkundige werknemers, uitgerust met diepgaande kennis en ervaring, zorgen ervoor dat uw toilet renovatie voldoet aan uw hoogste verwachtingen. Of het nu gaat om het vervangen van een staand toilet door een zwevend toilet voor meer ruimte en gemak, of het volledig vernieuwen van de toiletruimte met moderne, anti-bacteriële wandpanelen, wij zorgen voor een naadloze transformatie.

We zetten ons in voor duurzaamheid en beperken het waterverbruik van uw nieuwe toilet, waardoor u niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook op lange termijn kosten bespaart. Onze service omvat alles van de vervanging van de toiletpot, wc-bril of waterreservoir tot het onzichtbaar verleggen van bestaande afvoerleidingen, zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. Voor degenen die twijfelen tussen repareren of volledig renoveren van sanitair, biedt Projectbouw 010 helder advies en praktische oplossingen. U kunt rekenen op onze expertise om uw toiletruimte om te vormen tot een plek van comfort en stijl.

Toilet renovatie

Toewijding aan het leveren van eersteklas klantbelevingen.

Kwaliteit

Wij focussen ons op kwaliteit. Onze kwaliteiten geven onze klanten een ontzorgd gevoel. En dat is precies wat wij willen.

Prijsverhouding

Onze diensten hebben een perfecte prijdverhouding. We verliezen geen kwaliteit aan onze dienst maar behouden de kwaliteit.

Garantie

Wij staan altijd garant voor ons werk. Wij zullen altijd nadat wij het project hebben geleverd 5 jaar garantie aanbieden.

Pure maatwerk

Wij toegewijd aan het leveren van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de unieke behoeften van elk project. 

Toilet renovatie kosten

Kosten voor een toilet renovatie

De kosten voor een toilet renovatie zijn transparant en afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Wij begrijpen dat elk project uniek is en bieden daarom maatwerk oplossingen. De kosten van een toiletrenovatie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de keuze tussen een basis toiletrenovatie en een all-in renovatie, waarbij ook accessoires en een fontein worden geïnstalleerd. 

Bij ons heeft u de keuze uit diverse renovatiemogelijkheden, waaronder de selectie van tegels, stucwerk, het wegwerken van leidingen, het verlagen van plafonds, en de keuze uit verschillende types wc’s en extra opties. Deze opties kunnen de totale kosten beïnvloeden. Voor een gedetailleerde prijsopgave kunt u gebruik maken van onze online configurator, waar u uw wensen kunt aangeven en binnen 24 uur een prijsindicatie ontvangt.

De totale kosten omvatten niet alleen het fysieke werk en de materialen, maar ook onze expertise in het leveren van een hoogwaardige renovatie binnen een korte tijdspanne, meestal binnen twee dagen. Wij bieden ook voorbeelden van wc’s met budgetten aan, zodat u een beter beeld krijgt van wat mogelijk is binnen uw prijsbereik. Onze veelgestelde vragen sectie biedt verder inzicht in de gemiddelde kosten en duur van een toiletrenovatie, waardoor u een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw project.

Meer dan 15+ jaar ervaring in toilet renovaties

Projectbouw 010 is trots op zijn ruim 15 jaar ervaring in de bouw- en renovatiesector, met een bijzondere focus op toilet renovaties. Deze jarenlange ervaring stelt ons in staat om een breed scala aan projecten aan te pakken, van eenvoudige vervangingen tot complete metamorfoses van toiletruimtes. Ons team van ervaren klussers is niet alleen deskundig in hun vakgebied, maar brengt ook innovatieve ideeën en oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om de installatie van zwevende toiletten voor een modernere uitstraling, het toepassen van anti-bacteriële wandpanelen voor een hygiënische omgeving, of het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen zoals het onzichtbaar verleggen van leidingen, ons team zorgt voor een naadloze en efficiënte uitvoering van uw renovatieproject.

Onze aanpak is altijd gericht op kwaliteit en duurzaamheid, met aandacht voor het verminderen van waterverbruik en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen, waarbij we onze expertise inzetten om een eindresultaat te leveren dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Met Projectbouw 010 kiest u voor bewezen vakmanschap en een betrouwbare partner in toilet renovaties.

Meer dan 15 jaar ervaring in toilet renovaties
Nieuw toilet na een renovatie

Nieuw toilet

Bij de keuze voor een nieuw toilet komt meer kijken dan men vaak denkt. Projectbouw 010 helpt u bij het maken van deze belangrijke keuze door een breed scala aan opties aan te bieden. Of u nu een standaard toilet wilt vervangen door een modern zwevend toilet, of op zoek bent naar een duurzamere optie met laag waterverbruik, wij bieden maatwerkoplossingen die passen bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Ons assortiment omvat alles van traditionele toiletpotten en wc-brillen tot geavanceerdere opties zoals waterbesparende toiletten en design-toiletten die een statement maken in uw badkamer.

Bij het renoveren van uw toilet houden we ook rekening met de complete toiletruimte. Onze expertise stelt ons in staat om een toilet te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan het algemene esthetische gevoel van uw badkamer. Met behulp van onze 3D badkamer ontwerp tool, kunt u experimenteren met verschillende indelingen en ontwerpen om zo de ideale toiletruimte te creëren. Of het nu gaat om een basisrenovatie of een all-in project met extra accessoires en fonteinen, wij zorgen voor een oplossing die past bij uw budget en wensen. Met Projectbouw 010 bent u verzekerd van een naadloze integratie van uw nieuwe toilet in de rest van uw badkamerontwerp.

Jaar ervaring

projecten

Sterren service

Onze toilet renovaties in cijfers

Toilet Renovatie Binnen 2 Dagen

Ons renovatiebedrijf staat bekend om zijn efficiëntie en snelle uitvoering, met de belofte uw toilet renovatie binnen 2 dagen te voltooien. Dit snelle proces is mogelijk door onze jarenlange ervaring en deskundige planning. Op de eerste dag focussen we op het verwijderen van uw oude toilet en het voorbereiden van de ruimte voor de nieuwe installatie. De tweede dag is gewijd aan het nauwkeurig installeren en afwerken van uw nieuwe toilet, waarbij we zorgen voor een minimale verstoring van uw dagelijkse routine. Onze aanpak vermindert de overlast in uw huis en zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van uw vernieuwde toiletruimte.

Toilet renovatie binnen 2 dagen
Toilet renovatie mogelijkheden

6 Toilet Renovatie Mogelijkheden

Elke klant heeft unieke wensen. Daarom bieden we zes verschillende toiletrenovatie mogelijkheden aan om aan een breed scala van voorkeuren te voldoen. Deze omvatten:

 1. Tegel Keuzes: Van standaard tot aan het plafond betegelde opties, perfect voor een op maat gemaakte look.
 2. Stucwerk: Voor een strakke en moderne afwerking boven de tegels.
 3. Leidingen wegwerken: Voor een naadloze en nette uitstraling van uw toiletruimte.
 4. Plafond verlagen: Met opties voor led-spots, ideaal voor het creëren van de gewenste sfeer.
 5. Type wc’s: Van basis tot luxe modellen, inclusief waterbesparende en design opties.
 6. Extra opties: Zoals kleurkeuzes en accessoires voor een persoonlijke touch.

Elke optie is ontworpen om u de vrijheid te geven uw toiletruimte volledig naar wens in te richten, terwijl u vertrouwt op de kwaliteit en vakmanschap van Projectbouw 010.

Bekijk ons portfolio

Voor toilet renovatie

Toilet renovatie portfolio in Rotterdam
Toilet renovatie portfolio in Den Haag
Toilet renovatie portfolio in Amsterdam
Toilet renovatie portfolio in Utrecht
Toilet renovatie portfolio in Westland
Toilet renovatie portfolio in Haarlem

Nieuwe Toiletruimte naar uw Wensen

Een toiletruimte is meer dan alleen een functionele plek; het is een ruimte waar stijl en comfort samenkomen. Bij het ontwerpen van uw nieuwe toiletruimte, zetten onze experts uw wensen centraal. We bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, van antibacteriële wandpanelen in diverse designs tot de keuze van een staand of zwevend toilet, en zorgen dat elk detail uw persoonlijke smaak weerspiegelt. Of u nu een moderne, minimalistische look wilt of een traditionele, gezellige sfeer, ons team werkt nauw met u samen om een ruimte te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een persoonlijke toevluchtsoord.

Tevreden klant na toilet renovatie
Zelf toilet renoveren of uitbesteden aan onze specialisten

Zelf Doen of Uitbesteden

De beslissing om een toiletrenovatie zelf te doen of uit te besteden is een belangrijke overweging. Hoewel doe-het-zelf projecten kostenbesparend kunnen zijn, vereisen ze een bepaalde mate van vaardigheid en tijd. Bij Projectbouw 010 begrijpen we dat niet iedereen de tijd of expertise heeft voor een renovatieproject. Daarom bieden wij complete renovatie diensten aan, waarbij onze ervaren professionals zorgen voor elk aspect van uw project. Van het plannen en ontwerpen tot de uiteindelijke uitvoering, we nemen alle zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van een naadloos en stressvrij renovatieproces.

Toilet Inspiratie Opdoen?

Op zoek naar inspiratie voor uw toilet renovatie? Projectbouw 010 biedt een schat aan ideeën om uw toiletruimte te transformeren. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke stijl, een moderne uitstraling of iets unieks, we helpen u om uw visie tot leven te brengen. Maak gebruik van onze 3D badkamer ontwerp tool om verschillende ontwerpen en indelingen uit te proberen. Experimenteer met kleuren, tegels, sanitair en accessoires om een geheel eigen stijl te creëren. Met onze expertise en uw creativiteit transformeren we samen uw toiletruimte in een ruimte waar u trots op kunt zijn.

Uniek design toiletten door Projectbouw 010
badkamer renovatie advies

Veelgestelde Vragen

 1. Wat kost een toiletrenovatie gemiddeld?

Antwoord: De kosten variëren afhankelijk van uw wensen. Een basisrenovatie begint rond de €3.250, terwijl een all-in renovatie met extra’s zoals een fontein en accessoires ongeveer €3.600 kost.

 1. Hoe lang duurt een toiletrenovatie bij Projectbouw 010?
  Antwoord: Meestal voltooien we een toiletrenovatie binnen 2 dagen. We zorgen voor een snelle en efficiënte uitvoering met minimale overlast.

 1. Kan ik mijn huidige toiletruimte volledig naar wens aanpassen?

Antwoord: Absoluut! We bieden gepersonaliseerde oplossingen en werken samen met u om uw ideale toiletruimte te creëren, van het kiezen van de juiste tegels tot aan de stijl van het toilet. 

 1. Is het mogelijk om alleen bepaalde onderdelen van mijn toilet te renoveren?

Antwoord: Ja, we bieden zowel volledige renovaties als de vervanging van specifieke onderdelen, zoals de toiletpot, wc-bril of waterreservoir.

Stel jouw toilet samen en vraag een offerte aan. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Projectbouw 010 biedt een persoonlijke aanpak bij het samenstellen van uw ideale toilet. Hoewel we geen online configurator hebben, moedigen we u aan om een offerte aan te vragen met een beschrijving van uw wensen en eventuele afbeeldingen. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte oplossing voor uw toilet renovatie te bieden. Na ontvangst van uw aanvraag, werken onze experts aan een gedetailleerde offerte, rekening houdend met uw specifieke voorkeuren en behoeften. Binnen 24 uur heeft u een duidelijk overzicht van de kosten, waardoor u snel en geïnformeerd een beslissing kunt nemen.

Toilet renovatie offerte aanvragen

Wij staan al meer dan 15+ jaar garant voor ons werk

Ben je toe aan een toilet die zowel functioneel als luxueus is? ProjectBouw010 is jouw betrouwbare partner voor toilet renovatie in Rotterdam en omstreken. Wij begrijpen dat de badkamer een van de belangrijkste ruimtes in je huis is, en we zijn toegewijd aan het creëren van jouw droombadkamer op maat. Wil je niks missen van onze werkzaamheden? Volg ons dan ook op Facebook!

Scan de code