Aanbrengen van vloeren

Beton Cire
Beton Cire is een vloer met en een betonlook en daarmee een hippe strakke gebruiksvriendelijke vloeroplossing. Het is de nieuwe trend van dit jaar. ProjectBouw010 heeft zich gespecialiseerd op het leggen van een vloer van Beton Cire. Wij kunnen uw design Beton Cire vloer leveren.

Wat is Beton Cire en wat zijn de voordelen van deze duurzame prachtige vloer?  Beton Cire is een krasvaste en industriële vloerafwerking. Een vloer van beton Cire zorgt voor een industrieel high tech look en is prachtig te combineren met verschillende stijlen inrichting om toch te zorgen voor iedere gewenste uitstraling. Combineer deze modieuze woonbeton vloeren met houten meubelen voor een warme uitstraling of met stoere metaal accenten voor een industriële look of met  stoffen woonaccessoires voor een zachter beeld. Beton Cire is geschikt voor alle ruimtes. Denkt u aan uw woonkamer, keuken maar ook uw toilet en badkamer.

Niet alleen vloeren kunnen gelegd worden met Beton Cire. Ook wanden, tafelbladen, aanrechtbladen, wastafels en nog veel meer.

Beton Cire wordt in meerdere lagen met de hand aangebracht. Beton Cire is geschikt voor bijna alle ondergronden in huis. Vloeren met een betonlook afwerking zijn duurzaam oftewel levensbestendig en onderhoudsarm door een speciaal aangebrachte coating. Beton Cire is ook toepasbaar op een bestaande vloerverwarming.

De Beton Cire is in alle RAL kleuren leverbaar!

Is Top Beton Cire iets voor u of uw bedrijf neem contact op met ProjectBouw010 voor een vrijblijvende offerte aan of plan een afspraak in voor een vrijblijvend advies.

Gietvloer

Epoxy Gietvloer

De epoxy gietvloer is een naadloze gietvloer die in eerste instantie ontwikkeld is voor fabrieksgebouwen en bedrijfsloodsen. Inmiddels wordt de vloer ook toegepast in woningen. De gietvloer geeft een trendy en design uitstraling aan uw woning. De vloer kan in alle ruimtes van de woning aangebracht worden. ProjectBouw010 heeft zich gespecialiseerd in het leggen van de Epoxy Gietvloer.

Wat zijn de voordelen van deze prachtige vloer? De gietvloer is slijt- en krasvast en de vloer is bestand tegen chemicaliën. De vloer is voornamelijk geschikt als duurzame en naadloze afwerking van cement- en gips gebonden ondergronden. Het is daarom belangrijk dat de vloer geplaatst wordt door een ervaren gietvloerspecialist. De vloer kan aangebracht worden in alle ruimtes van uw woning. Denkt u aan de woonkamer en de keuken. Maar ook aan uw toilet en badkamer.

De Epoxy Gietvloer is in alle RAL kleuren leverbaar!

ProjectBouw010 is ervaren met het leggen van de Epoxy Gietvloer.

Is een Epoxy Gietvloer iets voor u of uw bedrijf neem contact op met ProjectBouw010 voor een vrijblijvende offerte aan of plan een afspraak in voor een vrijblijvend advies.

Polyurethaan Gietvloer

Een polyurethaan of PU gietvloer kan naadloos aangebracht worden over nagenoeg iedere ondergrond. De polyurethaan gietvloer wordt steeds populairder wordt in woonhuizen. Dit komt door de onderhoudsvriendelijke eigenschappen en het strakke uiterlijk van de vloer. Een PU gietvloer wordt naadloos gelegd, is leverbaar in alle RAL kleuren en kan voorzien worden van diverse afwerkingen. ProjectBouw010 heeft zich gespecialiseerd in het leggen van uw Polyurethaan Gietvloer.

Een polyurethaan gietvloer kent vele voordelen. De PU gietvloer is onderhoudsarm en duurzaam oftewel levensbestendig. De vloer is soepel en elastisch en voelt warm aan. Doordat de vloer naadloos wordt aangebracht is de gietvloer zeer hygiënisch. Er kan namelijk geen vuil achterblijven in de voegen. Daarnaast is een gietvloer van polyurethaan ook geschikt om vloerverwarming in te bouwen of om over een bestaande vloerverwarming te leggen.

Het is mogelijk om een afbeelding of persoonlijke tekst in de PU gietvloer te integreren. Particulieren kunnen op deze manier een kinderkamer opleuken of hun woonkamer een unieke uitstraling geven. Voor bedrijven is dit ook zeer interessant: u kunt gemakkelijk uw bedrijfslogo of tekst laten verwerken in uw nieuwe vloer. Vraag ProjectBouw010 naar de mogelijkheden.

De Polyurethaan Gietvloer is in alle RAL kleuren leverbaar!

ProjectBouw010 is ervaren met het leggen van de Polyurethaan Gietvloer.

Is een Polyurethaan Gietvloer iets voor u of uw bedrijf neem contact op met ProjectBouw010 voor een vrijblijvende offerte aan of plan een afspraak in voor een vrijblijvend advies.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP

Wilt u weten wat Projectbouw010 voor u kan betekenen? Neem contact op voor vragen. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.