Aanbouw

Op zoek naar een aanbouw Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Geervliet, Brielle, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Schiebroek, ruimte die baadt in natuurlijk licht? Extra ruimte nodig voor een groeiend gezin? Wil je het gemak en de functionaliteit van open wonen ervaren? Ons team zal met u samenwerken om uw droomuitbreiding tot leven te brengen.

We hebben gewerkt aan het aanbouw van een reputatie als specialisten op het gebied van woninguitbreiding en zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste servicenormen. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat meer dan 60% van onze omzet voortkomt uit aanbevelingen van eerdere klanten. Overtuig uzelf door onze beoordelingen te bekijken.

Onze ervaren ontwerpers komen bij u thuis langs om uw gewenste kameruitbreiding te bespreken, voordat ze een gedetailleerd en op maat gemaakt adviesrapport, offerte en werkschema opstellen.

Een woninguitbreidingsproject kan een hele verplichting zijn, maar we bieden klanten gemoedsrust door elke stap van het ontwerp- en bouwproces af te handelen. Van bouwvergunning en toegestane ontwikkeling tot die belangrijke afwerkingen, u profiteert ten volle van de collectieve vaardigheden en expertise van ons team.

In de loop der jaren hebben we niet alleen een schat aan ervaring opgebouwd, maar ook een reeks unieke processen waarvan bewezen is dat ze helpen om projecten op tijd, binnen het budget en volgens de hoogst mogelijke standaard op te leveren. Op zoek naar ideeën voor aanbouw woninguitbreiding om inspiratie op te doen?

Scroll naar beneden om ons portfolio van op maat gemaakte woninguitbreidingsprojecten te zien en neem gerust contact op met het team als je vragen of ontwerpideeën hebt.


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram