Opbouw

Als Opbouw & build Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Geervliet, Brielle, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Schiebroek, bedrijf kunnen wij uw droomhuisconcept omzetten in realiteit. Wij voorzien u van eerste ontwerpplannen voor uw projecten, op maat gemaakte interieur- en exterieurontwerpdiensten en grondig projectmanagement van begin tot eind.

We hebben ook de professionele, ervaren en kwaliteitsvolle vakmensen die essentieel zijn om de bouwfase van het project te voltooien. Wij zijn een all-inclusive bedrijf dat het hele proces van concept tot vergunning voor zijn rekening kan nemen, evenals de bouwadministratie en het ontwerp.

Bij projectbouw010 Opbouw & Build bieden we een breed scala aan bouwdiensten. Onze eerste prioriteit is om alle klanten de best mogelijke service te bieden. Of het nu gaat om een renovatie van het hele huis, een uitbreiding van het pand of een renovatie van één kamer, wij garanderen altijd uw tevredenheid.

We houden onze prijzen concurrerend en benaderen elk project individueel, aangezien het idee van elke klant meestal uniek is voor hen. We willen graag op maat gemaakte ideeën creëren die echte waarde toevoegen aan uw eigendom, precies zoals u dat wilt.

Afhankelijk van het type en de omvang van het project kunnen we de vereiste werken direct ontwerpen en specificeren, of de klant introduceren bij architecten, landmeters en bouwkundig ingenieurs. Zij zullen een volledige evaluatie van uw woning uitvoeren om de blauwdrukken voor het ontwerp te maken.

Zodra een ontwerpplan en specificatie zijn overeengekomen, kunnen we gedetailleerde kostenberekeningen maken. Dit omvat een projecttijdlijn en schetst precies wat u van ons kunt verwachten. Als een klant al een ontwerp en/of een architect heeft, zullen we ook graag de prijs van aanbestedingspakketten bepalen.

De spannendste fase, de bouwfase. Onze professionele vakmensen helpen u met expertise en toewijding om plannen om te zetten in realiteit. We begrijpen hoe belangrijk het is om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw bouw, daarom zal onze toegewijde projectmanager zorgen voor een volledig soepele overgang tijdens de bouw.

We werken samen met de beste vakspecialisten om ervoor te zorgen dat uw build volgens de hoogste normen wordt afgewerkt. Vóór de overdracht zullen we een strenge controle uitvoeren om uw tevredenheid te garanderen.


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram