Stukadoor

Bij Projectbouw 010 Stukadoor Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Geervliet, Brielle, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Schiebroek, Overschie, Delfshaven, perfectioneren we al meer dan 20 jaar de kunst van op maat gemaakte stucwerkafwerkingen. Onze stucwerkexperts kunnen elke denkbare kleur of textuur creëren.

Omdat we een full-service stucbedrijf zijn, helpen we u bij het plannen van uw nieuwe look en het uitvoeren ervan met een kwaliteitsniveau waar u trots op kunt zijn. Wij bieden een verscheidenheid aan stucwerkafwerkingen die het meest geschikt zijn voor uw residentiële of commerciële project.

Onze diensten omvatten ook het plaatsen van nieuw stucwerk, het opnieuw stucen van projecten, het repareren van stucwerk, het patchen van stucwerk, het verwijderen van texcote, het installeren van schuimbekleding, het repareren van schuimbekleding, zandstralen, het vervangen van dakgoten en het waterdicht maken ervan.

Projectbouw 010 heeft meerdere jaren ervaring in stucen, van nieuwe aangepaste huizen tot vintage huizen uit het begin van de jaren 1900. Geen patch, stucafwerking of kleur is te moeilijk voor de ervaren bemanningen van Projectbouw 010.


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram