Tegelzetter

Tegelzetter Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Geervliet, Brielle, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Schiebroek, Overschie, Delfshaven, worden meestal gepresenteerd als gemakkelijk op reality-tv-verbouwingsshows en in verbouwingsgidsen. Dit is er echter een die valt in de categorie van woningrenovatieprojecten die er gemakkelijker uitzien dan ze zijn.

“Tegel leggen” is eenvoudig, maar tegels leggen en het goed doen is moeilijk. Vanuit dat oogpunt kan het zinvoller zijn om een professionele Tegelzetter expert in te huren dan om het zelf te doen.

Gelukkig zijn we hier om u te helpen met uw tegelinstallatie . U kunt erop vertrouwen dat onze deskundige installateurs uw tegels professioneel leggen, met ongelooflijke aandacht voor detail. Misschien vindt u het voordeliger om een expert op het gebied van verfijnde vloeren en design in te huren om het werk voor u uit te voeren.

Om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de resultaten van uw tegelmaterialen en de kwaliteit van onze installatie, zullen wij ons werk met de grootste zorg en aandacht voor detail doen. Met onze uitgebreide industriële achtergrond kunnen we eventuele problemen oplossen die zich tijdens het project kunnen voordoen.

Als het tijd is voor de betaalbare prijzen in tegelleg, zou het een eer zijn als u aan ons denkt.

Ons bedrijf biedt een uitgebreide tegelinstallatieservice. Dit is een extra service voor klanten die tegelontwerpen en tegels bij ons hebben gekocht. Of het nu gaat om een badkamer, keuken, hal, terras of pad naar uw voordeur, onze gecertificeerde tegelzetter zal werken om de klus volgens een hoge specificatie te klaren.

Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw tegels haalt, bepalen we samen met u de juiste materialen, op basis van uw interieurontwerp, gebruik en duurzaamheid. Daarnaast nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat uw nieuwe tegels een aanvulling zijn op het interieur van uw huis of kantoor.


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram