Pvc vloer leggen

Als Pvc vloer leggen in Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Geervliet, Brielle, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Schiebroek, Overschie, Delfshaven, experts op het gebied van Pvc vloeren zijn wij gespecialiseerd in een vlekkeloze installatie van Pvc vloeren voor residentiële en commerciële ruimtes van elke omvang.

Met meer dan 8 jaar ervaring in het plaatsen van Pvc vloer leggen, behandelen onze hooggekwalificeerde en doorgewinterde monteurs elk aspect van uw vinylvloerproject met precisievakmanschap.

We hebben een uitstekende reputatie opgebouwd, omdat we zorgen voor zelfs de kleinste details die een groot verschil maken in het uiteindelijke uiterlijk en de prestaties.

Van het eerste advies tot het verhuizen van meubels en het voorbereiden van de ondervloer tot het vakkundig meten, snijden en plaatsen van uw nieuwe Pvc vloer leggen, we hebben een gestroomlijnd installatieproces aangescherpt om verbluffende resultaten op tijd en binnen het budget te leveren.

Onze deskundige installateurs van Pvc vloer verzorgen uw project van begin tot eind. We beginnen met een gratis consult bij u thuis om uw ruimte te evalueren en de gewenste uitstraling te bespreken. Voordat we de nieuwe vloeren leggen, verplaatsen we eventuele meubels en bereiden we de ondervloer grondig voor.

Met nauwkeurige afmetingen passen wij de door u gekozen Pvc vloer vakkundig aan met onberispelijke naden en overgangen tussen kamers.

Voor gebieden met veel verkeer raden we het meest geschikte Pvc vloer aan om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.

Met creatieve combinaties van kleuren, patronen en afwerkingen kunnen we elke visie evenaren.

Gedurende het hele proces zorgt onze aandacht voor detail ervoor dat uw nieuwe Pvc vloer er prachtig uitzien en presteren.


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram