Badkamer Renovatie Rotterdam

Als u op zoek bent naar Badkamer Renovatie Rotterdam, Kralingen, Hillegersberg, Barendrecht, Nieuwerkerk Aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, of het transformeren van een douche in een badkuip. Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen of renoveren van de gehele badkamer of het bouwen van een nieuwe badkamer.

Wist je dat het renoveren van een badkamer de meest complexe renovatie van allemaal is? Het klinkt misschien als een klein project gezien de ruimte die ermee gemoeid is, maar de reden waarom het het meest complex is, is omdat er de meeste mensen bij betrokken zijn om het voor elkaar te krijgen.

Communicatie en coördinatie met een bekwaam team is de sleutel tot het succesvol renoveren van een badkamer in Rotterdam.

Het omvat een hoge mate van coördinatie/communicatie met een aantal leveranciers, waterdichter, elektricien, tegelzetters, installateurs, schilders/stukadoors, loodgieters, sloopteam en de gemeente Rotterdam.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke styling of eigentijds voor uw badkamerrenovatie, het proces is hetzelfde en Superior Renovations kan u helpen het tot leven te brengen zonder alle stress om u zorgen te maken over het coördineren van alles!

We werken rechtstreeks met u samen om een ruimte te creëren die perfect bij uw levensstijl past.

Badkamer Renovatie Rotterdam hoeft niet ingewikkeld te zijn (maar complex wel) als je werkt met een vertrouwde, betrouwbare en gecertificeerde badkamerrenovatie.

Het verbouwen of renoveren van een badkamer kan een enorm verschil maken voor uw huis in Rotterdam. Of u nu een vastgoedbeheerder bent die waarde wil toevoegen of een huiseigenaar die wil dat aan zijn behoeften wordt voldaan door meer functionaliteit; Het renoveren van een badkamer kan een spannende ervaring zijn als het goed wordt gedaan.

Bij Projectbouw010 werken we altijd samen met huiseigenaren en vastgoedbeheerders in Rotterdam hun individuele behoeften. We zijn klantgericht, want elke badkamer die we renoveren of bouwen, is op maat gemaakt volgens de behoeften van onze klant. Geen twee badkamers die we renoveren zijn ooit hetzelfde.

We houden van eenvoudige dingen en hebben een eenvoudig proces van gratis consult tot voltooiing. We hebben een projectmanager voor elke badkamer Renovatie Rotterdam die we renoveren, zodat u bij elke stap deel uitmaakt van het proces. Iedereen, van onze ontwerpers tot installateurs, doet er alles aan om u een uitstekende ervaring op het gebied van vakmanschap en klantenservice te bieden.

COMPLEET ONTWERP, BOUW EN PROJECTMANAGEMENT
Vanaf de datum waarop u een aanvraag indient, de eerste ontwerpvergadering tot het uitzoeken van armaturen in de showroom en vervolgens het onthullen van de nieuwe badkamer – wij begeleiden u bij elke stap (letterlijk). We nemen het hele proces bij elke stap voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op het plezierige deel van het transformeren van uw huis.

GEKWALIFICEERDE PROFESSIONALS RENOVEREN UW BADKAMER
Ons strikte wervings- en proefproces betekent dat u alleen werkt met de beste en alleen gekwalificeerde professionals/aannemers om ervoor te zorgen dat u een afwerking van wereldklasse krijgt en voldoet aan de industrienormen en -voorschriften.

VERTROUWDE LEVERANCIERS
Ons netwerk van leveranciers dat u ter beschikking wordt gesteld wanneer u bij ons renoveert, wordt zorgvuldig uitgekozen door onze projectmanagers met zorgvuldige aandacht voor de kwaliteit van armaturen/tegels/ en doucheonderdelen. We hebben ook waardevolle relaties opgebouwd met onze leveranciers die onze systemen zijn gaan begrijpen om een soepel lopend project te garanderen – om problemen tot een minimum te beperken.

3 FASE 147 PUNTEN KWALITEITSBORGINGSPROCES
Vakmanschap en levering van service is niet onderhandelbaar – om de hoogste kwaliteit en consistent resultaat van ons team/belanghebbenden te garanderen, hebben we een strikte checklist voor kwaliteitsborging van 147 punten en een aftekenproces in 3 fasen (teamleden, teamleider en projectmanager) voordat u definitief tekent.

Het helemaal opnieuw renoveren van een hele badkamer Renovatie Rotterdam kan een complex en tijdrovend proces zijn, maar met de juiste planning en uitvoering kan het resulteren in een mooie en functionele ruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw sessie met onze gecertificeerde expert te regelen. Hij zal u ontmoeten om u te helpen uw droomplannen voor badkamer Renovatie Rotterdam op gang te brengen.


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram