Beton Cire Rotterdam

Hoogwaardig beton cire Rotterdam, Kralingen, Hillegersberg, Barendrecht, Nieuwerkerk Aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, is een geweldig alternatief voor tegels. Uitgebreide keuze aan kleuren zorgt voor volledige flexibiliteit. Daarom is het een product bij uitstek wanneer de minimalistische look vereist is. Het naadloze oppervlak van beton cire, in vergelijking met tegels met voeglijnen. Het ziet er schoner en veel verfijnder uit, maar tegelijkertijd eenvoudig.

Beton cire is extreem duurzaam, maar vrij dun, en kan worden aangebracht op de meeste stabiele ondergronden, waaronder hout, keramiek enz. beton cire is slechts 2-3 mm dik, dus uw nieuwe vloer heeft geen invloed op de deurhoogte. Dit maakt het kostenbesparend in vergelijking met een nieuwe houten vloer of tegels wanneer een verhoogde vloer geen opening onder de deur laat.

We zijn in staat om beton cire Rotterdam en bijna overal te installeren!

Beton cire in de keuken
beton cire als optie heeft altijd op het punt gestaan om keuzes te maken voor industriële, commerciële of residentiële keukens van alle soorten… Hoewel het meestal wordt gekozen voor keukens en badkamers, net als de keramische tegels, zijn de gebruiksopties voor beton cire niet zo beperkt als u zou denken en zal de verscheidenheid hoogstwaarschijnlijk uw verwachtingen overtreffen. Wij begeleiden u bij het maken van uw keuze voor het juiste beton cire voor uw keuken!

Beton cire op de vloer
Nu de trend van milieuvriendelijkheid relevanter is dan ooit, blijft de vloerenindustrie niet werkeloos toekijken. In feite waren er in de loop van de afgelopen jaren veel milieuvriendelijke vloermaterialen zoals beton cire die bekendheid kregen bij het publiek en door ons team werden geïnstalleerd. De beton cire van beton-cire-webshop.nl zijn vrij van VOS op basis van natuurlijk cement en water.

Beton cire Keuken & Badkamer
Omdat beton cire een perfecte vervanging is voor elke vorm van massieve vloeren of een aanvullend kenmerk om het te verbeteren, is hun variëteit echt onbeperkt… Verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren, met veel diverse gereedschappen die worden gebruikt om ze te maken, is het kiezen van een beton cire en het installeren ervan geen sinecure. We leiden je graag door ons assortiment en helpen je graag om je keuze vast te pinnen op de badkamer van je huis!

Beton cire Muren
Wij bieden levering en installatie van beton cire voor alle soorten gebouwen – te beginnen met beton cire voor muren in residentiële en commerciële locaties. Het geval met beton cire op muren is meestal dat mensen zich samen met het uiterlijk concentreren op de duurzaamheid van het beton cire. Daarom raden we je aan om beton-cire-webshop.nl wandbekleding te gebruiken voor jouw locatie


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram