Cinewall Rotterdam

Cinewall Rotterdam, Kralingen, Hillegersberg, Barendrecht, Nieuwerkerk, Aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Een belangrijke trend die we de afgelopen jaren hebben gezien, is een opvallende muur van schrijnwerk, met een open haard, tv of beide.

Deze wanden zijn bijzonder geschikt voor meer eigentijdse schema’s en werken even goed in bioscoopzalen in de kelder, luxe woonkamers en open keukens.

Waar gas- of gelhaarden wenselijk zijn, zijn onbrandbare materialen essentieel, zoals gepolijst gips en natuursteen.

Transformeer uw woonkamer met een cinewall op maat. Bewaar uw audio-, video- en gaming-apparatuur op één plek. Verbluffende elektrische haarden kunnen ook worden opgenomen.

In samenwerking met onze partners kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van uw ultieme Cinewall Rotterdam. Beginnend met 3D-beelden van het project, helemaal tot aan het voltooide spektakel.

Een cinewall maken doet u samen met Digital Signage Store.

We zijn zeer ervaren in het implementeren en installeren van cinewall maken wat u bij onze referentieprojecten kunt zien. Graag helpen we u dan ook bij het selecteren van de juiste producten en formaten voor een complete cinewall.

We bieden u vrijblijvend advies op maat om ervoor te zorgen dat u de juiste oplossing krijgt. Het kan zijn dat u een LCD cinewall wilt of dat het bij u op locatie mooier is om een LED cinewall te kiezen.

Hoe dan ook, we hebben alle oplossingen beschikbaar en helpen u aan een oplossing passend bij uw wensen en budget.

We spreken het graag door en maken indien gewenst vrijblijvend een offerte/prijsopgaaf.


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram