keukenrenovatie Rotterdam

keukenrenovatie Rotterdam, Kralingen, Hillegersberg, Barendrecht, Nieuwerkerk Aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Voor een alledaags doel brengt het hebben van een goed ontworpen keuken u gemak, comfort en plezier tijdens het koken voor uw dierbaren.
Voor mensen die hun huis willen verkopen, speelt een goed gerenoveerde keuken een belangrijke rol.

Dit komt omdat een van de belangrijkste ruimtes van elke woning de keuken is. Dit is niet alleen een functionele ruimte voor voedselbereiding, maar het is ook een centrum voor entertainment en gezelligheid.

De keuken kan uiteindelijk uw verkoop maken of breken, omdat het een van de gebieden van een huis is waar de media het meest op letten. Moderne keukens in vitrinewoningen zijn artistieke studio’s geworden, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde apparatuur en luxe functies om het potentieel van culinaire kunst te creëren.

Kitchen is verreweg de meest verbouwde kamer in Rotterdam, omdat het ook de kamer is die het meest aan slijtage onderhevig is. Verhoogde functionaliteit en het toevoegen van waarde aan uw woning is ook een goede reden om uw keuken te renoveren voor uw huis in Rotterdam. Wat uw reden ook is, keukenrenovaties kunnen vaak veel stress veroorzaken voor huiseigenaren in Rotterdamals ze niet goed worden gepland en uitgevoerd.

Bij Projectbouw010 bieden we een volledige keukenrenovatie Rotterdam voor huizen in Rotterdam, van conceptueel ontwerp tot voltooiing van uw constructie. Onze producten zijn lokaal geproduceerd, wat betekent dat ze voldoen aan strikte Rotterdam en internationale kwaliteitsnormen om u resultaten van topkwaliteit te geven.

We hebben een projectmanager voor elke keuken die we renoveren, zodat u bij elke stap deel uitmaakt van het proces. Iedereen, van onze ontwerpers tot installateurs, doet er alles aan om u een uitstekende ervaring op het gebied van vakmanschap en klantenservice te bieden.

Als bedrijf richten we ons op grotere renovaties in plaats van kleine renovaties. Als u overweegt uw kasten te veranderen of apparaten te installeren, dan zijn wij waarschijnlijk niet het juiste bedrijf voor u, omdat we van een uitdaging houden en niet voor het werk willen werken. Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen of renoveren van de hele keuken of het bouwen van een nieuwe keuken.

ONTWERPEN
We maken gebruik van de nieuwste SketchUp ontwerptekeningen, waarmee u in 3D kunt zien hoe uw keuken eruit komt te zien voordat u tot de renovatie overgaat.

ONTWERPPROCES
Voordat er iets begint, wordt u door ons ontwerpproces geleid om ervoor te zorgen dat u zich kunt voorstellen wat u ontvangt voordat u zich aan de renovatie verbindt – daarom bieden we GRATIS ontwerpplannen aan na het consult.

LOKAAL
Onze keukens worden hier in Rotterdam vervaardigd, vanaf het moment dat het ontwerp is bevestigd, wordt het vervolgens door het productieproces gehaald en helemaal opnieuw gemaakt – al onze keukens worden op maat gemaakt, rechtstreeks volgens plannen.

GEMOEDSRUST
Onze hardware is gemaakt om een leven lang perfect te werken. Wanneer we de hardware specificeren die voor uw keuken wordt aanbevolen, weten we dat deze de tand des tijds zal doorstaan. Alle hardware wordt geleverd met een eigen productgarantie voor uw eigen gemoedsrust.

KWALITEIT
We gebruiken vochtbestendig MDF voor onze deuren, lades, panelen en korpussen.

GEPERSONALISEERD
Alles wat we bouwen is volledig aanpasbaar aan uw eigen persoonlijke smaak – onze flexibiliteit komt voort uit ons adaptieve ontwerpproces en productie – geen twee keukens zijn hetzelfde!

Na uw eerste consult wordt uw bestaande keukenruimte opgemeten en klaar voor het ontwerpproces,
U doorloopt een reeks stappen om uw visie om te zetten in een 3D-model.


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram