Verlaagd plafond plaatsen Dordrecht

Verlaagd plafond plaatsen Dordrecht, winkels, commerciële en industriële gebouwen van elke omvang.

Onze verlaagde plafonds zijn ontworpen om praktisch, duurzaam en esthetisch passend te zijn bij elke stijl. Van het energiezuiniger maken van een ruimte, het verbergen van airco- of ventilatie-units, onze professionele verlaagde plafonds creëren moderne en strakke kantoorontwerpen.

DE VOORDELEN VAN EEN SAMENWERKING MET ONS
Projectbouw010 ontwerpt en installeert een reeks hoogwaardige verlaagde plafonds in heel Dordrecht. We zijn gevestigd, ervaren en vertrouwd om uitzonderlijke producten, hoogwaardig vakmanschap en installaties te leveren die op tijd en binnen het budget zijn.

Van kleine tot grootschalige projecten, ons team heeft de capaciteit om het allemaal aan te kunnen.

DE VERSCHILLENDE SOORTEN VERLAAGDE PLAFONDS DIE WIJ LEVEREN IN Dordrecht
Bij Verlaagd plafond plaatsen Dordrecht bieden we een reeks verlaagde plafonds aan om aan de individuele behoeften van de klant en de ruimte te voldoen. Wanneer u met een lid van ons team spreekt, werken we nauw met u samen om het meest geschikte verlaagde plafond te selecteren, met budget, functionaliteit en uitstraling in gedachten.

VERBORGEN PLAFONDROOSTER
Een inbouwplafond is de ideale keuze voor wie de vruchten wil plukken van een verlaagd plafond, maar niet zo van zijn uiterlijk houdt. Ze zijn verkrijgbaar als volledig verborgen of semi-verborgen opties.

CORROSIEBESTENDIG PLAFOND
Dit type verlaagd plafond is bestand tegen corrosieve omgevingen, zoals plaatsen met een hoge luchtvochtigheid. In vergelijking met andere soorten verlaagde plafonds hebben ze vaak de voorkeur vanwege de lange levensduur.

NON-FERRO PLAFONDROOSTER
Dit type verlaagd plafond wordt meestal gebruikt in hygiënebewuste faciliteiten of ruimtes die hoge normen van reinheid vereisen.

BRANDWEREND PLAFONDROOSTER – 1 UUR
Dit is een zeer praktisch alternatief voor gipsplaat, en zoals de naam al doet vermoeden, is een brandwerend verlaagd plafond van 1 uur zeer geschikt voor brandschade gedurende een periode van 1 uur. Meestal worden ze geïnstalleerd in industriële ruimtes of restaurants waar een verhoogd risico op brand bestaat. Ze maken het ook mogelijk om rookmelders en sprinklerinstallaties sneller te activeren vanwege de verminderde hoogte van de ruimte.

Alle systemen die we bij Verlaagd plafond plaatsen Dordrecht gebruiken, zijn robuust en ontworpen om u een duurzame oplossing te bieden. We werken samen met toonaangevende fabrikanten en bieden verschillende soorten roosters om aan verschillende eisen te voldoen. Ons team heeft een schat aan ervaring in het helpen van klanten bij het kiezen van het beste type verlaagd plafond, en het gebouw zelf zal vaak bepalen welke opties het meest toepasbaar zijn.

Als u op zoek bent naar een bedrijf in Dordrecht dat verlaagde plafonds ontwerpt, levert en installeert, neem dan vandaag nog contact op met een lid van ons team. We kunnen al uw vragen beantwoorden, een bezoek regelen of u een offerte geven voor uw project.


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram