Verlaagd Plafond Rotterdam

Verlaagd Plafond Rotterdam, Kralingen, Hillegersberg, Barendrecht, Nieuwerkerk, Aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, zijn zeer innovatief en van superieure kwaliteit, met zowel verborgen raster- als zichtbare roosteropties, we hebben een oplossing beschikbaar om te voldoen aan akoestische, brandwerende, windbelastings- en seismische ontwerpvereisten.

Van een plafondsysteem met het raster verborgen of zichtbaar, direct bevestigd aan de bovenliggende constructie of hangend, tot berijdbare plafonds, Rotterdam heeft alles wat u nodig heeft. Wanneer u niet tegen het zien van lelijke diensten kunt of wanneer u het geluid dat door de vloer wordt overgedragen moet verminderen, zullen de vakkundig ontworpen plafondontwerpen van Rotterdam goed presteren.

Projectbouw010 staat volledig in het teken van klanttevredenheid. Al onze teamleden zijn punctueel en deskundig, waardoor we tot de meest vertrouwde aannemers behoren die er zijn. De leidende bedrijfswaarden achter onze diensten, om integer te werken om hoogwaardige diensten en eindproducten aan onze klanten te leveren, blijven ongewijzigd.

Neem contact met ons op als u vragen heeft. Zorg ervoor dat u uw contactgegevens vermeldt, evenals alle belangrijke details over uw behoeften.

projectbouw010biedt een uitgebreid assortiment verlaagde plafondtegels en plafondophangsystemen.
Onze minerale vezel-, houtwol-, metaal- en houten plafondtegels voldoen aan de nieuwste seismische, akoestische, hygiëne-, milieu- en brandeisen.

We bieden ook een reeks speciale plafonds voor elke commerciële interieurtoepassing.


Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons

0653999433

E-mail ons

info@projectbouw010.nl

Volg op Instagram